Главная » КУЛЬТУРА » Афиша » ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ АЛІНИ РОСС «ЛЮБОВ НАРОДЖУЄТЬСЯ В МОВЧАННІ»

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ АЛІНИ РОСС «ЛЮБОВ НАРОДЖУЄТЬСЯ В МОВЧАННІ»

Свою нову книгу «Любов народжується в мовчанні» презентує письменниця, журналістка й телеведуча, інтернет-маркетолог та медіахудожниця, модель Аліна Росс

Центральна міська бібліотека ім. М. Л.Кропивницького запрошує городян та гостей обласного центру на презентацію книги письменниці, журналістки й телеведучої, інтернет – маркетолога та медіахудожниці Аліни Росс «Любов народжується в мовчанні». Зустріч відбудеться 18 вересня о 15.00.

Українська романістка та маркетолог – авторка чотирьох книжок: «Дай мне знать, если все еще…” (“Let me know if you still…”), “21 кейс інтернет-маркетолога”, “Два Ричарда” (“The 2 Richards”), “Любов народжується в мовчанні” (“Любовь рождается в молчании”). Роман “The 2 Richards” зайняв першу сходинку у ТОП 100 різдвяних романів Amazon.

Глибина почуттів у романах авторки – не вигадка. Усе пережито та відчуто на власному досвіді. Книги Аліни Росс можна буде придбати на презентації. До речі, дві книги авторки перекладено англійською мовою.

Аліна Кривенець народилася в Олександрії. У 10 років отримала перемогу у Всеукраїнському конкурсі прозових творів.

За фахом Аліна — магістр української філології, закінчила Київський Національний університет ім. Т.Г. Шевченка. Працювала журналістом на телеканалах «1 1», «Перший діловий». У 2016 році створила власний інтернет-проєкт про бізнес «Откровенно PRO бизнес с Алиной Кривенец», відео якого можна переглянути на YouTube.

Оставить комментарий