Главная » СПОРТ » КВИТКИ НА МАТЧ УКРАЇНА – ЛИТВА ВЖЕ В ПРОДАЖУ!

КВИТКИ НА МАТЧ УКРАЇНА – ЛИТВА ВЖЕ В ПРОДАЖУ!

Наша національна збірна продовжує боротьбу за вихід до фінальної частини Євро-2020. Наступний домашній матч відбору підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 жовтня о 21:45 в Харкові та стадіоні ОСК «Металіст» проти команди Литви.

Звісно, підтримка рідних вболівальників є надзвичайно важливою для команди.  А враховуючи ажіотаж навколо матчів Україна – Сербія та Україна – Люксембург, що відбулися у червні цього року у Львові, прийнято рішення раніше розпочати продаж квитків на матч Україна – Литва.

Тож, скористайтеся нагодою вже зараз гарантувати собі можливість відвідати цей поєдинок! Придбайте квитки на матч Україна — Литва!

Продаж квитків відбувається виключно на сайті ticketsbox.com (https://kharkiv.ticketsbox.com/ukrayina-litva/#_ga=2.95642265.406545428.1564388577-548359880.1550674217&_gac=1.246738480.1564388577.EAIaIQobChMI06OJydnZ4wIVD9myCh31lQrFEAAYASAAEgK7SPD_BwE)

Умови продажу:

-Одна особа може придбати не більше чотирьох абонементів/квитків.

-Для придбання квитків/абонементів необхідно ввести: ПІБ, ІПН, серію та номер паспорта, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, дату народження та місце проживання всіх осіб, на яких купуються квитки.

-У разі, якщо квитки/абонементи купуються на особу віком до 16-ти років, зазначаються дані свідоцтва про народження.

-Після здійснення процедури оплати на адресу електронної пошти замовника будуть надіслані всі іменні електронні квитки для кожної особи окремо.

-Квитки обміну та поверненню не підлягають.

Нагадуємо, квитки на домашні матчі національної збірної команди України з футболу іменні.

ПІБ кожної особи друкується на квитку, а для входу на стадіон, разом з квитком потрібно мати один з наступних документів:

-паспорт громадянина України або іншої країни;

-закордонний паспорт України або іншої країни;

-свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) – копія;

-посвідчення водія;

-іменна банківська картка з фотографією;

-інший документ, що посвідчує особу у відповідності до ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

До зустрічі на стадіоні ОСК «Металіст». #МиЗбірна

 

Источник

Оставить комментарий